Schilder en stukadoorsbedrijf           Bobby 82
Professionele schilders en stukadoors uit uw regio


Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Marco Bakker
24-11-18 19:21:59

Een aantal jaar geleden heeft Boris en zijn team bij ons de gehele beneden etage gestukt. Ik had hem beloofd dat hij mocht terugkomen voor meer stukwerk. Die belofte is ingelost en er is wederom mooi werk geleverd. Sterke pluspunten: fijne duidelijke communicatie, netjes gewerkt gedreven vaklieden. Ik kan dit bedrijf iedereen zeker aanraden.

Boris bedankt!
milko boekhout
24-10-18 16:37:01
Boris en zijn team hebben de entree en het gehele trappenhuis van ons pand in Amsterdam weer perfect in orde gemaakt. Stucwerk is weer als nieuw,, wanden en houtwerk geschilderd en heeft hij ook de nieuwe vloerbedekking van de trap geregeld. Heldere afspraken en goed werk. Ik kan Boris van harte aanbevelen!
Julia Pfeyffer
11-09-18 20:58:22
Schilder en stukadoorsbedrijf Bobby 82 heeft bij mij in de woonkamer stucwerk voorzien, alsmede plafond in keuken en douche.Boris is zeer vakkundig en een hardwerkend mens met zijn collega.Wat zeer prettig is, de afspraak die gemaakt wordt deze ook stript nakomt en goed werk levert voor een redelijke prijs.
Zeer vakkundige bedrijf, vriendelijk en vertrouwelijk!
Klaas Bouman
26-06-18 15:10:32
Boris heeft mooi werk geleverd met het opknappen van mijn badkamer. Een rustige, aardige man die gedegen kwaliteit levert. Ik kan hem en zijn collega's aanbevelen.
Karin
13-05-18 14:44:29
Schilder en stukadoorsbedrijf Bobby 82 heeft bij ons de woonetage van stuc-en schilderswerk voorzien, alsmede plavuizen gelegd in de hal en tegels vervangen in de keuken.Onze ervaring is dat het zeer vakkundige en hardwerkende mensen zijn met jarenlange ervaring die hoog gestelde eisen hebben aan hun eigen prestaties.Daarbij komt nog dat het bijzonder vriendelijke mensen zijn,die open staan voor opmerkingen en ideeën.Een absolute aanrader voor een redelijke prijs.
Tonen: 5  10

  


 

 
E-mailen
Bellen